PRIVÉ YOGA PROGRAMMA

Individueel en op jouw wensen en behoeften afgestemde yoga programma’s 

Eén-op-één sessie. 3 verschillende opties.

  1. Individueel basis yoga programma (8-12 Weeks);
  2. Individueel verdiepend yoga programma (6-12 Weeks);
  3. Individueel yoga & mindfulness programma (12 Weeks).

 *Het is mogelijk een programma in tweetallen te volgen.

Een privé yoga programma met Kasper kan je voorzien van nieuwe tools, technieken en meer bewustzijn om mentale, fysieke of emotionele aspecten van jezelf aan te pakken die verwaarloosd of ongezien zijn. Het is tijd om de ongezonde patronen te doorbreken en je levenspotentieel en doel te leven.

Een kans om vriendschap te sluiten met jezelf, jezelf te verlichten en te versterken. Gedurende het hele programma combineren we beoefeningen van de Ashtanga, Vinyasa, Hatha en Yin Yoga. Er zijn mogelijkheden om Qi-Gong, Mindfulness & Insight Meditation, Breathwork, Detox Practices, Holistic Nutrition, Yoga Philosophy & Ethics te integreren, of om meer intense fysieke oefeningen op te nemen. Het programma wordt afgestemd op jouw mogelijkheden, behoeften, wensen en doelen.

De mogelijkheden voor de Asana-beoefening kunnen dynamisch en krachtig zijn, meer herstellend en diep ontspannend, of de combinatie van beide. Allemaal gedaan met ultieme milde zorg en opmerkzaamheid.

 

∼EEN PAAR VAN DE VELE VOORDELEN∼

– UIT HET HOOFD EN WEER IN HET LICHAAM KOMEN

– MEER FLEXIBILITEIT (ZOWEL FYSIEK ALS MENTAAL)

– HET VERSTERKEN VAN JE AANDACHT, BEWUSTZIJN EN CONCENTRATIE 

– DIEPE ONTSPANNING, MENTALE RUST EN STABILITEIT

– MEER VEERKRACHT, VITALITEIT EN ENERGIE 

– NIEUWE MANIER OM MET STRESS EN ONGEMAK OM TE GAAN

 – BETER SLAPEN

– WELZIJN EN WAARDERING VOOR HET ALLEDAAGSE LEVEN

 

LIFE CAN FLOW AGAIN

Dit programma is een kans om je balans in het dagelijks leven te vinden. Zeker in deze turbulente tijden kan het ondersteunend zijn om even stil te staan en te reflecteren om zo vitaal, wijs en liefdevol te leven. De beoefening van yoga gaat veel verder dan je yogamat en alle fysieke voordelen. Het heeft het potentieel om de manier waarop je het leven ervaart positief te veranderen. Het komt je relaties ten goede; met jezelf, anderen en werk. Je kunt het leven weer laten stromen en voelen hoe het is om weer in je element te zijn.

Opnieuw verbinding maken met je sterke punten, kernwaarden en diepe wensen. Het versterken van je innerlijke kwaliteiten, de kwaliteiten van je hart. Deze ervaringen en inzichten worden automatisch geïntegreerd in je dagelijks leven.

Of je nu beginner of ervaren bent, er is altijd ruimte voor begeleiding en groei. Ik ben hier alleen om je te begeleiden op je pad van echt evenwicht, sereniteit, vitaliteit, vriendelijkheid en diepe tevredenheid.

NEEM CONTACT OP

Voor vragen en/of verzoeken kunt u contact met mij opnemen via telefoon of e-mail.

Kwaliteitsregisters:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kasper Meulesteen

(+31) 6 5216 2530

Goirkestraat 2-A, 5046 GK Tilburg

info@walkwithkasper.nl