RETRAITE

Een moment om helemaal tot jezelf te komen. Een intensieve beoefening van mildheid, openheid en aandacht.

Op dit moment organiseer ik alleen retraites op aanvraag van groepen en organisaties.

De geselecteerde retraiteplekken zijn gevestigd in een prachtige en serene omgeving, altijd omringd door natuur en gelijkgestemden. De retraites variëren van dag-, weekend- en weeklange retraites.

Sta jezelf toe te pauzeren, te herstellen en te openen om te zijn, te voelen en opnieuw te verbinden. Dompel jezelf onder in de versterkende en diep koesterende retraites met Kasper en zijn dierbaar team.

In deze turbulente tijd kan het heel ondersteunend zijn om je even terug te trekken. Ontdek hoe je meditatie en mindfulness kunt beoefenen in het dagelijks leven. Leer hoe je vaardig kunt omgaan met moeilijke emoties en gedachten, evenals krachtige methoden om jouw te steunen om uitdagingen te beantwoorden in plaats van te reageren.  Heldere en compassievolle keuzes maken. De kracht van een retraite is rustgevend, openend en verhelderend.

Bekijk onze activiteitenpagina om een geschikt moment te vinden om deel te nemen aan een retraite. Of organiseer zelf een groep mensen om een retraite te volgen.

Tijdens de retraite geniet je van dagelijkse yoga, meditatie en verdiepende oefeningen. Er zullen ook periodes van stilte zijn om reflectie en aandachtigheid aan te moedigen, en vrije tijd om te genieten van wandelingen in de natuur en te ontspannen in prachtige tuinen.

Tijdens je retraite geniet je van heerlijk biologisch vegetarisch eten dat je lichaam en geest ondersteunt en voedt.

Je zult worden gevoed met een nieuw gevoel van innerlijke rust en een groter gevoel van betekenis, doel en welzijn. Je neemt krachtige tools en inzichten mee naar huis zodat je je leven kunt leiden met een gevoel van stabiliteit, helderheid en vreugde.

De retraites zijn geschikt voor alle ervaringsniveaus.

 

YOUR HOST. GOOD FRIEND. GUIDE.

Mijn naam is Kasper. Ik nodig je graag uit voor een reis. Een reis om jezelf, het lichaam, het hart en de geest te verkennen om opnieuw te verbinden, te versterken en compassievol leven. Deze reis ondersteunt je om je leven af te stemmen op jouw kracht, kernwaarden en waarop jij weer op jouw manier kunt léven

Tijdens de retraites begeleid ik je met mijn down-to-earth, betrokken en authentieke benadering, altijd met zorg, zachtheid en mijn volle aandacht.

 

NEEM CONTACT OP

Voor vragen en/of verzoeken kunt u contact met mij opnemen via telefoon of e-mail.

Kwaliteitsregisters:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kasper Meulesteen

(+31) 6 5216 2530

Goirkestraat 2-A, 5046 GK Tilburg

info@walkwithkasper.nl